Over ons
GVN Adviseurs werd in 2005 opgericht. Inmiddels adviseren wij ruim 10 jaar particulieren, ondernemers, stichtingen en verenigingen op financieel, fiscaal en juridisch gebied verspreid door heel Nederland. Met vestigingen in Amsterdam, Leiden, Zaltbommel, 's-Hertogenbosch en Drunen kunnen wij u altijd optimaal van dienst zijn.

GVN Adviseurs is te typeren als een persoonlijk, flexibel, praktisch en efficiënt advieskantoor waar u ook uw administratie aan kunt uitbesteden. Vanzelfsprekend verzorgen wij de belastingaangifte(s) en kunnen wij uw jaarrekening eveneens opstellen.

Persoonlijk
Alle zaken worden in principe bij u thuis of bij u op kantoor besproken. Het voordeel hiervan is dat u geen tijd en kosten kwijt bent aan reizen en dat u alle benodigde bescheiden bij de hand heeft. Uiteraard staat de deur van een onze kantoren altijd voor u open!

Flexibel
Omdat we ons beseffen dat u niet altijd alleen tijdens kantooruren ondersteuning nodig heeft zijn wij ook s 'avonds en in het weekend beschikbaar.

Praktisch en efficiënt
Bij alle werkzaamheden die we verrichten staan uw belangen als klant voorop. Dit betekent dat wij altijd meedenken om uw belangen zo optimaal mogelijk te behartigen. Uiteraard doen we dit tegen minimale kosten.